Full service

Babyproofers® komen bij je langs

We hebben bewust geen winkel. Dat heeft te maken met het feit dat er zoveel verschillende trappen en oplossingen zijn dat we nu het systeem hebben omgedraaid. In plaats van dat je 5 keer naar de winkel traphekjes moet gaan uitmeten, komen wij met ALLE TRAPHEKJES en alle oplossingen naar je toe. We hebben een busje en dat zit vol met traphekken. We kijken wat de beste, maar vooral de veiligste oplossing is voor je trap. We laten alle oplossingen zien en zetten de traphekjes er een keer voor, zodat je zelf ziet wat er kan komen. Met dit professioneel advies kun je een goed besluit nemen.


cyril

1 Mail een foto van je trap naar babyproofers@gmail.com. Zo kunnen we de situatie vooraf goed inschatten.

2 We komen bij je langs en laten je verschillende hekjes zien. Je kan dan zelf bepalen welk hek je zelf het handigst vind.

3 We hebben alle hekjes op voorraad en leveren direct aan huis. En als je wilt monteren de babyproofers® het traphek gelijk aan de muur.

4 We lopen daarna een rondje door het huis en geven advies over o.a. ramen, deuren, keukenkastjes, los liggende kabels en het balkon.Wat zijn de kosten?

Stuur ons een mail met foto's van de trap en wij sturen een offerte met de prijs voor montage, voorrijkosten en het hek.


Disclaimer & Algemene voorwaarden