Familiebedrijf 3 generaties in kinderartikelen


kleuterhuis Vos

In 1948 is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met Kleuterhuis Vos in 's-Hertogenbosch. Een begrip in Brabant, want daar werden de mooiste doopjurken en wiegbekledingen gemaakt. Binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 5 grote winkels in Nederland.

Linker foto (±1950): de voorkant van de winkel Kleuterhuis Vos op de Schapenmarkt in 's-Hertogenbosh.

 

Jippie's kinderveiligheid

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen en is zich meer gaan richten op de groothandel. Van draagzakken tot stabiliteitskussens. Vos Import had het allemaal! Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel.

Producten vanuit de hele wereld importeert Jippie's hier naartoe in containers en distribueert het over alle kinderwinkels in Nederland.

Rechter foto (2007): De familie Vos met in het midden J.P. Vos en aan zijn linkerhand oma Vos.

 


Babyproofers

Naast de keus voor het juiste artikel is ook de juiste manier van gebruik zeer belangrijk. Een traphekje kan nog zo goed zijn, bij een verkeerde bevestiging is het waardeloos. Een veiligheidsartikel werkt alleen bij een juiste installatie en gebruik.

De 3de generatie, de Babyproofers, komen langs en geven advies over kindveiligheid en met name traphekjes. Het daadwerkelijk zien van de hekken bij de eigen trap maakt het makkelijk om een goede keuze te maken.

Linker foto (2010): Jp met Cyrille

 

 

 Disclaimer & Algemene voorwaarden