Familiebedrijf Vos

In 1948 is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met Kleuterhuis Vos in 's-Hertogenbosch. Een begrip in Brabant, want daar werden de mooiste doopjurken en wiegbekledingen gemaakt. Binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 5 grote winkels in Nederland.

Onderstaande foto : winkel Kleuterhuis Vos. Schapenmarkt in 's-Hertogenbosh.

Jippie's kinderveiligheid groothandel

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen en is zich meer gaan richten op de groothandel. Van draagzakken tot stabiliteitskussens. Vos Import had het allemaal! Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel. Producten vanuit de hele wereld importeert Jippie's hier naartoe in containers en distribueert het over alle kinderwinkels in Nederland.

Onderstaande foto : la familia.

3de generantie Babyproofers Amsterdam

Naast de keus voor het juiste artikel is ook de juiste manier van gebruik zeer belangrijk. Een traphekje kan nog zo goed zijn, bij een verkeerde bevestiging is het waardeloos. Een veiligheidsartikel werkt alleen bij een juiste installatie en gebruik.
De 3de generatie, de Babyproofers, komen langs en geven advies over kindveiligheid en met name traphekjes. Het daadwerkelijk zien van de hekken bij de eigen trap maakt het makkelijk om een goede keuze te maken.

Onderstaande foto : Christa en Karlijn Vos


Contact

Babyproofers Amsterdam
Boeierstraat 42,
1086VDAmsterdam
KvK:17192331

babyproofers@gmail.com

0621893789

Ma-vr ( 9:00 t/m 18:00 )